Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'infern de Marta[Martha's hell]Epilogue: La máscara del amor [Love's Mask]

Summary
This novel explains the experience of a young girl that, after a failed love affair, starts another one. Hector, the boyfriend, is attractive, kind, gentlemanly, romantic… but after some time their relationship becomes more complicated and Martha realizes that there are things she does not know about Hector, and weird attitudes, as if he were a psychopath. The novel closes with an epilogue by doctor Vicente Garrido in which he explains teenager girls how to avoid falling in love with the wrong person. This is an excellent work to prevent both physical and psychical harassment against women.

The author
Pasqual Alapont (Catarroja, 1963) is a BA in History at the University of Valencia. He has worked as a translator and proofreader for different publishers. His works include novels, plays and scripts, apart from working as a publisher, an actor, and a stage manager. He has been awarded the most important prizes for teen literature like the Edebé Prize, the I «Serra d’Or» Critics’ Prize and the Bancaixa Teen Narrative Prize.

Autoria: Pasqual Alapont, Vicente Garrido
Núm. col·lecció: 14
Pàgines: 176
Alertes

Vull rebre informació sobre:

Pasqual Alapont

Pasqual Alapont (Catarroja, 1963) ha desenvolupat el seu treball a cavall entre la literatura i el teatre, on ha exercit d'editor, traductor, guionista i dramaturg. És especialment reconegut per les seues obres infantils i juvenils –autèntics èxits de vendes, com ara L'infern de Marta (Premi Protagonista Jove), traduït a l’èuscar, el castellà, el gallec, el portugués i l'eslové. Quin sidral de campament!, Barrots daurats, Menjaré bollic@os per tu (Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil), Tota d'un glop (Premi Joanot Martorell) i Tres colps en la nit són algunes de les seues obres més conegudes. També ha escrit una novel·la per a adults (El mal que m'habita, Premi València de Narrativa) i una quinzena d'obres de teatre.

Vicente Garrido

Vicente Garrido (València, 1958) és criminòleg, psicòleg i escriptor. Graduat en Criminologia i doctorat en Psicologia, treballa de professor a la Facultat de Psicologia de la Universitat de València. Va ser assessor de la Direcció General d'Institucions Penitenciàries de l'Estat espanyol, així com del Servei de Rehabilitació del Departament de Justícia de Catalunya en diverses ocasions. També va exercir de consultor de Nacions Unides per a la prevenció de la delinqüència juvenil a l'Amèrica Llatina.

Ha dirigit nombroses investigacions sobre àmbits molt diversos de la criminologia, de la psicologia de la delinqüència i de l'educació correccional, en l'anàlisi sobre diferents àmbits com el tractament penal de la conducta i la prevenció de delictes juvenils i l'eficàcia dels programes correccionals.