Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Pas a pas 1

Els quaderns Pas a pas serveixen per a facilitar l'aprenentatge del valencià a totes les persones que voleu consolidar l'ús de l'idioma.
 
Són molt recomanables per a superar les dificultats d'aprenentatge del valencià i per a repassar els continguts acadèmics. Per això són útils com a material autònom i per a reforçar i perfeccionar alguns aspectes.
 
La forma més fàcil d'aprendre un idioma és escoltar-lo i llegir-lo, però també disposar de materials com Pas a pas, pràctics i senzills.
 
Els textos que s'ofereixen responen als vostres interessos i preocupacions, i inclouen un treball exhaustiu del vocabulari amb abundància d'imatges, que aporten realisme i proximitat als fets i vos ajudaran a comprendre el lèxic.
 
Els conceptes gramaticals i ortogràfics que cal aprendre apareixen enquadrats, i totes les activitats són pràctiques, cariades i de resolució fàcil. Abunda l'espai per a escriure i el lèxic emprat és senzill, propi del llenguatge col·loquial (sense deixar de ser normatiu).
 
El llibre consta de 12 unitats, cada una amb una estructura molt clara: lectura, vocabulari, comprensió del text i continguts lingüístics. Això permetrà que l'estudi siga sistemàtic i alhora flexible.

  Comencem a treballar Pas a pas 1!
Núm. col·lecció: 1
Pàgines: 104
ISBN: 9788490263006
Format: 22x29 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios