Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Premis València i València Nova 2021

Termini de presentació: 1 de febrer a 31 de març.

Convocatòria

Ací pots descarregar la convocatòria

Els dubtes i consultes sobre la participació només s'atendran per correu electrònic en la següent adreça: premis.valencia@dival.es

Nou procés d' inscripció

És imprescindible realitzar les dues fases del procediment, en termini i forma establit, perquè la presentació de les obres siga vàlida.

1r Inscripció. Realitza la inscripció en línia punxant en l'enllaç de la modalitat del premi que tens més a baix i segueix les instruccions indicades. Una vegada emplenat tots els requisits sol·licitats es generarà un justificant d'inscripció.

2n Sol·licitud. Una vegada obtingut el justificant d'inscripció i dins del termini de presentació, has de presentar la sol·licitud mitjançant un dels següents mitjans:

a) En la seu electrònica de la Diputació de València (necessari disposar de signatura electrònica) annexant com a document adjunt el justificant d'inscripció en format PDF. Enllaç a seu electrònica (seguisca la següent ruta: Catàleg de tràmits - Cultura i oci - Convocatòria Premis València i València Nova 2021)

b) De manera presencial: En el Registre General d'Entrada (carrer Serrans, núm. 2 baix, 46003 València), incloent al costat de la sol·licitud (segons model annex que pot descarregar ací) el justificant d'inscripció.

c) En qualsevol dels llocs establits en l'art. 16.4 de la Llei 39/2015, d'1 d'octubre, de Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques, incloent sempre tant la sol·licitud, com el justificant d'inscripció (en format PDF o en paper, segons el mitjà triat).

Podeu consultar ací les bases completes.