Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

VII Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre

Premis Literaris Ciutat d'Alzira 2002 - Llucià Vallés - EDICIONS BROMERA

Maria Jesús Bolta

VII Premi de Narrativa Infantil
Vicent Silvestre


Guanyador amb la narració
L'illa de les foques

Llucià Vallés

 

Foto guanyadors 6x8 cm, 300 dpi, color RGB, format JPG (450 Kb)
Logo Vicent Silvestre


ARGUMENT DE L’ILLA DE LES FOQUES

Safrà és un xiquet d’onze anys que viu en un poble de pescadors a la vora de la Mediterrània. Estima la mar i els carrers del seu poble amb totes les seues forces. Un dia descobreix en un llibre la mitologia de la Mediterrània i s’enamora de les sirenes. Malgrat les burles, decideix encetar un viatge per a demostrar que existeixen amb el suport i l’ajut d’un bon amic.

Aquest llibre conta la seua aventura i ens parla dels secrets de la nostra mar, de la força dels nostres somnis… Un món de màgia i fantasia on tot és possible.

 

CURRÍCULUM

Llucià Valles (Osca, 1960) ha dedicat tota la seua vida a l’ensenyament i viu i treballa a València. Mestre per vocació, escriu poesia i narrativa i ha publicat la novel·la juvenil Aventura al poble fantasma.

La seua trajectòria professional ha estat sempre vinculada als moviments de renovació pedagògica i a la defensa de l’escola pública i de la llengua d’aquest país. En l’actualitat, és professor de Secundària.

 

DECLARACIONS DE LLUCIÀ VALLÉS

«L’illa de les foques respon a una estructura concreta que jo treballe a l’aula amb el meu alumnat de Secundària, la temàtica era fàcil de triar. Jo també estic enamorat de la Mediterrània i de les mitologies.»

«Com tot el que escric, aquesta novel·la està feta sense cap altre objectiu que el de gaudir del plaer d’inventar una història i donar vida uns personatges.»

«Aquest llibre naix del desig de fer-li al meu fill Pau un regal molt especial. El vaig escriure per a ell i a ell està dedicat, amb l’única intenció que en gaudisca de la lectura.»


Veredictes PLCA 2001
Pàgina


Edicions Bromera, 2002