Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

XII Premi de Literatura Eròtica La Valll d'Albaida

Edicions Bromera - XII Premi de Literatura Eròtica La Valll d'Albaida   

XII Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida 


Mugrons de titani


Mugrons de titani és la primera (i de moment única) aventura de Valentina Gontxarova, pilot espacial. Les seues habilitats innates l’han duta a l’Acadèmia Espacial de ben joveneta, on ràpidament s’ha convertit en un dels millors pilots de naus de combat de l’exèrcit de la Terra.

Per desgràcia, a Valentina li agrada tant fer acrobàcies per l’espai com sota els llençols. Això l’acaba portant davant d’un consell de guerra i a una condemna terrible a l’exili. Malgrat el seu captiveri, Valentina és l’única que pot salvar el plurivers de les malifetes de les Benplantades i els Guil·lamònids, dues races enemigues disposades a tot per assolir el control global i que no podran prescindir d’ella.


Els autors


Salvador Macip i Sebastià Roig han escrit aquesta novel·la prenent com a referents Marcel Allain i Pierre Souvestre, autors de la sèrie Fantomas.
Salvador Macip treballa com a professor d’oncologia a la Mount Sinai School of Medicine de Nova York, a més d’escriure històries i cançons. Els seus contes han aparegut en diverses recopilacions i els seus primers llibres per a xiquets (la sèrie Oriol i Tururut) es publicaran enguany al Canadà.

Sebastià Roig, a més de ser aficionat als còmics i a la ciència-ficció –influència que es fa ben palesa en Mugrons de titani–, ha publicat altres títols de temàtica molt heterogènia com Les generacions del còmic; El cogombre sideral; El pla del doctor Bataverda; Dalí. El triangle de l’Empordà; Doctor Portlligat: artefactes putrefactes


Top


© Edicions Bromera 2011