Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

XIV Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida

Edicions Bromera - XIV Premi de Literatura Eròtica La Valll d'Albaida 


XIV Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida 


Pell de pruna


Des de l’adolescència, Silveri sempre havia tingut una relació especial amb les dones, però el dia que s’incorpora a la seua destinació de professor d’ensenyament secundari d’un institut de comarques, la seua vida sentimental entra en una etapa trepidant i convulsa que el convertirà en un pròfug de la justícia. L’arribada del protagonista de Pell de pruna no deixa indiferents les dones de l’institut de Caminals. Una mica com qui no ho vol, Silveri es deixa arrossegar per un clima de sensualitat que no està gaire clar si ha generat ell mateix o si n’és més bé una víctima. En qualsevol cas, el nou professor de ciències establirà relacions sentimentals amb dones de tots els estaments de la comunitat educativa caminalina. Al llarg de la novel·la, les nombroses situacions amoroses entre el protagonista i les seues dones se li barregen indestriablement amb la vida laboral tot propiciant situacions insòlites, còmiques i sorprenents que trasbalsaran la seua vida i la de tot el centre. Entre aventura i aventura, Silveri ens anirà deixant caure petits detalls de la seua forma particular d’entendre el món i de plantejar-se la vida. En tot moment, l’humor i la ironia marquen el rumb de la trama a través, fonamentalment, d’uns diàlegs frescos, insinuadors i divertits i d’escenes d’un erotisme sense ambages.

L'autor


Joan Olivares (Otos 1956) és llicenciat en física teòrica i treballa de professor de matemàtiques a l’IES Josep Segrelles d’Albaida. Ha publicat les novel·les Dies de Verema (Bromera, 1998), V Premi de Literatura Eròtica la Vall d’Albaida; Vespres de sang (Bromera, 2000), XI Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira; L’estrep, Premi Andròmina de Narrativa dels Premis Octubre 2005, i Pana negra, Premi Ciutat de València (Bromera, 2007). També ha escrit Rellotges i calendaris solars a la Vall d’Albaida, El Regne d’Albaríssia, El llenyater del Benicadell i El sostre de palla, i ha publicat articles sobre gnomònica, matemàtiques i etnografia en revistes especialitzades. És autor de nombrosos rellotges solars ubicats en parcs i jardins de diferents pobles i ciutats del país.
 

Declaracions


«Silveri és simpatitzant de les causes perdudes, però no milita en cap moviment ni associació. Es limita a contemplar el món i a reflexionar-hi esporàdicament sense la més mínima pretensió de canviar res ni de convéncer ningú. És moderat, conciliador, treballador... un bon xic en definitiva, que tindria una vida normal si no fóra perquè una debilitat extrema . »[nbsp]


Top


© Edicions Bromera 2011