Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

XIII Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida

 

XIII Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida 

L'Oracle Imminent


L’Oracle imminent va ser escrit a quatre mans i on line via mail, messenger i blog. En aquest ciberepistolari, trobem les noves tecnologies tant en el contingut com la gestació del projecte, ja que ha estat enllestit a través de la xarxa amb el correu electrònic, el Messenger i els blocs. Per tant, és una mostra fefaent de la nova literatura del segle xxi. I és que a través de L’Oracle Imminent, els autors han volgut experimentar les virtualitats digitals de la tecnologia aplicades a la creació literària.

 

Els dos ciberamants, borratxos de passió i de paraules, es mouen en el terreny de Quixot i Dulcinea, de Humbert i Lolita, de Petrarca i Laura, de Dant i Beatriu, però a través de les últimes tecnologies i amb la particularitat que assenyala la protagonista a un dels seus correus-e: «mouchette és viva, mouchette té veu, té la paraula no dita de les dulcinees, de les lolites, de les laures, de les beatrius, aquest és el nostre idil·li, meine liebe, per això no hi podem perdre res, ni tu ni jo, que l’únic que ens fa ser són les paraules i nosaltres que ens eternitzarem amb elles d’amants amadors en aquest art amatori tan complex i mefistofàl·lic».

 

Els seus autors han volgut disfressar-se per a experimentar plegats les virtualitats digitals de les noves tecnologies aplicades a la creació literària la qual cosa els ha proporcionat un gaudi immens. L’Oracle Imminent n’és el resultat.

Els autors 

 

Toni Ibàñez (Lleida, 1964) és filòsof i escriptor. Ha guanyat una vintena de premis literaris entre el quals destaquen el premi d’Òmnium Cultural de Granollers (Darrer Poema, 2000), el Jaume Maspons d’Humor i Sàtira (Tros de Quòniam, 2003), i el Gabriel Ferrater de Poesia de Sant Cugat (Una Certa Penombra, 2005). Ha traduït a Quaderns Crema L’Educació de l’Estoic de Fernando Pessoa. Resideix a Vallromanes. És un blogger reconegut a la catosfera pels seus blogs Tros de Quòniam i Entrellum Ciberdietari06 (http://entrellum.blogspot.com).

 

Emma Piqué (Terrassa, 1974), correctora i traductora, és una apassionada de la ciberescriptura. Ha realitzat diversos treballs de creació digital (http://www.artdhoc.com) i actualment manté els blogs toxic (http://www.toxinea.blogspot.com) i emmapb (http://emmapb.blogspot.com). És l’autora d’un poemari titulat Les ungles. Resideix a la Vall de Bianya.
Top


© Edicions Bromera 2006