Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

XIX Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida

 

 

Edicions Bromera - VXIX Premi de Literatura Eròtica La Valll d'Albaida 

tl_files/autors/xaviminguez.jpg

 

Descarrega la imatge

579 x 600 


XIX Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida 


La flor de Hanako


Jordi Llopis afronta el futur amb la tranquil·litat que una situació laboral i afectiva estable li proporciona. En un dels seus freqüents viatges al Japó, però, ensopega amb Hanako, qui li mostra a través del clevill de la camisa que du una mena de lludriguera d’Alícia per on Jordi no podrà deixar d’endinsar-se. Amb ella descobrirà noves formes de sexualitat que el duran als límits d’allò que vol conéixer o que no sap si vol conéixer.

Ambientada a cavall entre Tòquio i Alcoi, La flor de Hanako mostra una sexualitat més prompte descarnada on els protagonistes es deixen dur pels seus desitjos ben a prop de l’abisme. Una visió del mode de vida swinger, però també de la societat japonesa i el seu costat més pervers.
 

L'autor

 

Xavier Mínguez (València, 1970) ha treballat durant molts anys com a periodista, encara que actualment és professor al Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat de València. És conegut, sobretot, com a escriptor de literatura per a infants i joves, gènere amb el qual ha guanyat diversos premis, com l’Empar de Lanuza de Meliana amb Alícia en el país del xocolate (1991) i el Samaruc (2003) amb Lumare. També ha merescut el favor del públic amb llibres com ...Que la punta d’un paraigua (1992). Com a escriptor per al públic adult, ha publicat el recull de contes Dones amant i 10 exercicis de fidelitat (2002), amb què va rebre el premi Josep Pasqual i Tirado de literatura breu. Aquesta és la seua primera novel·la per a adults i beu del seu vincle amb el Japó, on va viure un any, i de la seua curiositat pel món swinger.
Top


© Edicions Bromera 2011