Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

X Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida

Edicions Bromera - X Premi de Literatura Eròtica La Valll d'Albaida 

tl_files/autors/DSCF2030.JPG

 

Descarrega la imatge

579 x 600 


X Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida 


L'Aurora


L’Aurora gira al voltant del despertar sexual d’una jove sense complexos. Des d’un punt de vista tendre, eròtic i divertit, Aurora va descobrint el sexe amb la sensualitat de la deessa clàssica que du el mateix nom, mentre que, paral·lelament, s’intercala una història de desig inconfessable que no es revela fins al final.

Segons Núria Tió, L’Aurora pretén que el lector es recree en les escenes eròtiques que es descriuen, amb la finalitat que «el gran òrgan sexual que és el cervell el transporti, a través de la imaginació, al món del plaer solidari i màgic de la sexualitat». «Un dia vaig veure una parella que ballava molt bé –confessa l’escriptora– i això em va suggerir el despertar sexual d’aquesta noia».

En L’Aurora, es tracten els diferents espais sexuals diferenciats que tenen homes i dones des d’un punt de vista femení. Tió assegura que la seua novel·la «va adreçada a un públic jove de nois i noies, però, sobretot, a les dones i als homes sensibles».
 

L'autora

 

Núria Tió Rotllan (Girona, 1956) és llicenciada en psicologia i sexologia i ha impartit classes sobre sexualitat humana a la Fundació de la Universitat de Girona, a més d’haver donat diverses conferències i tallers al voltant d’aquest tema. Ha publicat articles en revistes especialitzades i l’any 2002 va guanyar el segon premi del XIII Concurs Literari d’Articles Periodístics de Divulgació de la Psicologia.

L’Aurora és la seua primera novel·la, tot i que ha escrit un monòleg i prepara projectes diversos, entre els quals figuren dues novel·les per a adults i una de narrativa infantil. Amb L’Aurora, Núria Tió s’ha convertit en la primera dona que aconsegueix el Premi de Literatura Eròtica de la Vall d’Albaida.
Top


© Edicions Bromera 2003