Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Necessites llibres en format digital perquè l’alumnat treballe la lectura des de casa?

13 de Maig de 2020

Des de l’inici de la crisi de la COVID-19, a Bromera hem intentat oferir recursos i iniciatives de tot tipus per facilitar la tasca docent a distància, donada la gravetat de la situació i la impossibilitat de continuar el ritme normal de les classes.

Després de més d’un mes de confinament, ens mantenim en aquesta línia i, per això, hem posat en marxa una nova iniciativa: una selecció de llibres digitals de lectura a la plataforma digital Blink Learning. L’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar a l’alumnat i als docents l’accés a llibres de lectura, que podran seguir treballant a distància, des de la seguretat de les seues cases.

Així doncs, des de Bromera ens esforcem per seguir mantenint viu l’amor per la lectura entre l’alumnat, fins i tot en una situació tan complicada i singular com la que estem vivint actualment .La nostra passió per la literatura i el nostre compromís amb el foment de la lectura ens mouen a seguir innovant per facilitar el treball dels educadors i educadores que han de fer servir tota la seua creativitat i imaginació per mantindré l’alumnat en marxa i en continua formació, malgrat el confinament en què ens trobem.

A més, aqueta oferta no només permetrà que l’alumnat puga accedir als llibres de lectura sinó que, a més, s’acompanya de multitud de recursos digitals com propostes didàctiques, activitats en línia, vídeos, recursos digitals, jocs, concursos... D’altra band, aquesta selecció de lectures també inclou guies didàctiques per al professorat, facilitant-los, d’aquesta manera, treballar els diferents títols amb els seus alumnes.

Cal afegir que, front a les problemàtiques generades pel confinament (llibres que s’han quedat als centres o alumnat que no ha pogut comprar-los a les llibreries), i amb l’objectiu de pal·liar i compensar aquestes situacions, alguns dels llibres es podran comprar fins el 15 de maig per un superpreu de només un euro. De fet, l’editorial no obtindrà cap benefici de la venda d’aquests llibres, com a mostra de solidaritat amb la comunitat educativa.

Els docents interessats en beneficiar-se d’aquesta iniciativa i en accedir a la plataforma digital Blink Learning hauran de posar-se en contacte amb el seu promotor o promotora de zona, qui els facilitarà la llicència per a poder formar part del projecte.

Llista de títols disponibles en format digital

Primer Cicle de Primària


 
Segon Cicle de Primària

 

Tercer Cicle de Primària



Primer d'ESO

Segon d'ESO   

 

Tercer d'ESO

Quart d'ESO

Batxillerat



Fes clic ací per a obtindre més informació sobre aquests títols.