Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Concurs de rap amb Teresa Patapum!!!

24 de Març de 2020

Amb l'objectiu que l'alumnat puga passar una estona divertida i gaudir de la música, us proposem una activitat per a fer des de casa: un rap on els xiquets i les xiquetes expliquen com estan vivint aquests dies o com se senten.

Penjarem els vídeos al nostre canal de YouTube i sortejarem diversos premis!

Teresa Patapum ens ho explica tot en aquest vídeo i ens envia el seu propi rap!

Vídeo Teresa Patapum concurs de rap Bromera Música

Consulta'n, a continuació, les bases del concurs, així com la guia didàctica rapera per a facilitar la tasca al teu alumnat.

PDF Bases concurs de rapPDF Guia didàctica per a fer un rap
PDF Bases del concurs de rap

ENVIEU-NOS UN VÍDEO O UN ÀUDIO AMB EL VOSTRE RAP I ENTREU EN EL SORTEIG DE DIVERSOS PREMIS.

El concurs estarà actiu fins que acabe el confinament escolar!BROMERA I TERESA PATAPUM PRESENTEN: #MÚSICAACASA Amb l'objectiu que l'alumnat puga passar una estona divertida i gaudir de la música, us proposem una activitat per a fer des de casa: un rap on els xiquets i les xiquetes expliquen com estan vivint aquests dies o com se senten. La finalitat de l’ activitat és la creació d'un producte final vinculat a l'assignatura de música, però, també el treball de competències i conceptes de diferents matèries. En l'àmbit musical, treballarem el sentit del ritme, l’ entonació, els valors i figures, la creació... i coneixeran el gènere del rap. Podeu aprofitar per a fer-los arribar més d’informació, segons el nivell, d’ aquest estil de música que s ’ha consolidat com un instrument de denúncia i reivindicació a tot el món. Pel que fa a l’àmbit lingüístic, treballaran les rimes, el vocabulari i l’ expressió oral, a més d’ altres habilitats i competències com la planificació, l’ organització, el treball en equip i la posada en escena final. A més, hi ha un treball d'ús i manipulació de les TIC i de treball grupal, ja que és una activitat que necessita de la intervenció de més d'una persona.