Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El dia dels influencers vivents

Qui no coneix algú addicte a les xarxes socials? És més, qui no ha sentit de vegades que passa massa temps enganxat o enganxada al mòbil? Doncs això passa un dilluns al matí a l’institut Romer dels Desemparats. Natzaret i el seu germà Borja es troben amb el seu amic Jaume a la porta principal del centre i s’adonen que tothom actua d’una manera estranya. Alguns alumnes semblen patir convulsions, tirar bromera per la boca i fins i tot atacar a qualsevol amb amenaces i reclams de traure's una selfie. S'han convertit en zombis digitals o què ha passat?

Amb aquesta divertidíssima novel·la, que combina la narració clàssica amb el còmic, Loopy Teller Studio ens ofereix una irònica visió d’una apocalipsi digital en un institut. Pel teu bé et recomanem que la lliges en paper, o corres el perill de convertir-te en un influencer vivent...

Aquesta novel·la, amb molt d’humor i bona cosa d’aventura, reflexiona sobre l’addicció a les xarxes socials. Es tracta d’un tema fonamental a hores d’ara, que genera moltes oportunitats, però també moltes amenaces. En clau de ficció, aquesta lectura en complementa d’altres del catàleg d’Edicions Bromera, com ara L’infinit a les teues mans i L’infinit no s’acaba mai, d’Enric Senabre.

Alça els ulls de la pantalla i escabussa’t en aquesta història divertidíssima sobre els mòbils i les xarxes socials.


 




Autoria: Loopy Teller Studio
Núm. col·lecció: 2
Edat: Des de 10 fins a 14 anys
Pàgines: 122
ISBN: 9788413582184
Format: 15 x 23 cm
Enquadernació: Flexibook
Il·lustració: Loopy Teller Studio
Traducció: Teresa Broseta Fandos

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra