Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

La mirada de l'impostor

Premi Ciutat d'Elx de Narrativa

La vida d’Adam Ballester està indefectiblement lligada a la seua obra literària. L’última crisi creativa ha comportat una crisi vital. Fins que un dia rep un enigmàtic correu electrònic d’una antiga amiga, Irene Francés, que sembla que ha desaparegut. Aquest missatge, que serà un revulsiu tant creatiu com personal, l’obliga a tornar als espais de la seua joventut. El xoc amb els personatges del passat fa que s’adone que els fets de l’estiu del 86 no eren com ell creia i comprén que, si vol descobrir el parador d’Irene, haurà de resoldre l’autoria d’un crim que va ocórrer en aquella època.

En La mirada de l’impostor, guanyadora del Premi Ciutat d’Elx de Narrativa, Silvestre Vilaplana reprén la seua capacitat per a abordar els temes més complicats amb una senzillesa aclaparadora, com ara la necessitat humana de descobrir la veritat, fins i tot si aquesta pot fer mal. Però és fiable la paraula d’un escriptor? Ens podem fiar de la mirada d’un impostor?

Autoria: Silvestre Vilaplana
Núm. col·lecció: 356
Edat: A partir de 16 anys
Pàgines: 208
ISBN: 9788413586205
Format: 15 x 23,2 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Silvestre Vilaplana

Silvestre Vilaplana (Alcoi, 1969) conrea la narrativa, tant per a adults com per a joves, i la poesia. És autor de les novel·les Les cendres del cavaller, per la qual va ser guardonat amb el Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira i va rebre després el Premi de la Crítica Serra d'Or; El quadern de les vides perdudes, que va guanyar el Premi València de Narrativa, o L'estany de foc, distingit amb el Premi València de Narrativa.

Vilaplana és també un autor destacat dins l'àmbit de la literatura infantil i juvenil, amb èxits com La mèdium, Premi de la Crítica Serra d'Or Juvenil, o El triangle rosa, Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil. També ha publicat les novel·les Un sepulcre de lletres minúscules, Resurrecció, La frontera negra i Els dimonis de Pandora.