Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El jurament

Pot amagar-se una obra mestra de Rembrandt sota una anodina pintura de l’incendi de Londres de 1666?

El jurament es basa en la història d’una misteriosa peça que l’Ajuntament d’Amsterdam va encarregar al famós pintor i que, finalment, no va ser acceptada. Acuitat pels deutes i pràcticament arruïnat després d’haver dilapidat la seva immensa fortuna, l’autor va decidir retallar l’obra per reduir-ne les dimensions i poder vendre-la amb més facilitat. A partir d’aquesta anècdota, Sílvia Romero i Olea basteix una trama elaborada i àgil que connecta els fets del segle XVII amb els personatges de l’actualitat.

Tot comença amb una parella que rep un paquet inesperat amb un quadre sobre l’incendi de Londres i el seu astorament en sospitar que, sota aquesta pintura, n’hi ha una altra d’amagada. Com imaginar, però, la importància del descobriment que estan a punt de fer?

Autoria: Sílvia Romero i Olea
Núm. col·lecció: 290
Edat: Lectors adults en general
Pàgines: 336
ISBN: 9788490268155
Format: 15 x 23,2 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Sílvia Romero i Olea

Sílvia Romero i Olea (Barcelona, 1962), escriptora, conductora de clubs de lectura i filòloga, ha conreat al llarg de la seua trajectòria literària tant la narrativa com la poesia i el teatre. Ha publicat vora una desena de novel·les, que han estat reconegudes amb diversos premis com el Sèrie Negra de Novel·la, el Columna Jove, el Lector de l’Odissea, el Premi de Narrativa Blai Bellver o el Premi de Narrativa Sebastià Juan Arbó. Ha sigut presidenta de l’ARC, directora de la revista digital Lo Càntich i creadora de la revista Inèdits. En l'actualitat col·labora en diversos programes de ràdio i en la revista Núvol.