Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Una breu història de set assassinats

El 1976, just abans de les eleccions generals a Jamaica i de l’actuació de Bob Marley al concert «Somriu, Jamaica», que pretenia alleugerir les tensions polítiques, set homes armats amb metralletes irrompen a la casa del cantant. L’atac gairebé posa fi a les vides de Marley, la seva dona i el seu mànager, i fereix molts altres. Marley va poder actuar, però l’endemà del concert va deixar el país.
Hàbilment teixida per abastar dècades i continents i poblada de personatges ben diversos –assassins, narcotraficants, periodistes i, fins i tot, fantasmes–, aquesta novel·la «emocionant, intensa» (Los Angeles Times) explora una època inestable i perillosa i les seves conseqüències sagnants, des dels barris pobres de Kingston dels 70 fins al crac dels 80 a Nova York o la Jamaica més radicalitzada dels 90. Magistral i increïblement ambiciosa, aquesta novel·la èpica assegura un lloc a Marlon James entre els grans talents literaris de la seva generació.

Autoria: Marlon James
Núm. col·lecció: 262
Pàgines: 792
ISBN: 9788490266083
Format: 15 x 23,2 cm
Traducció: Ramon Monton
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Marlon James

Marlon James (Kingston, 1970) és un escriptor jamaicà autor de quatre novel·les: John Crow's devil, The book of night women, A brief history of seven killings (Una breu història de set assassinats) i Black leopard, red wolf. Amb la tercera va guanyar el OCM Boques Prize i el Premi Booker, havent sigut el primer autor jamaicà premiat.