Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Napalm

PREMI VALÈNCIA NEGRA 2018

València. L’estiu s’ha iniciat prematurament a les acaballes de la primavera i la ciutat bull. Una galeria de personatges diferents, aparentment inconnexos, tracten de sobreviure a una misèria quotidiana que massa vegades és molt anterior a la crisi: són els desheretats del sistema. Alhora, la policia s’esforça a descobrir els autors dels massius incendis de cotxes que colpegen els diferents barris des de fa dies. Sense cap mòbil aparent, però amb un alt grau de complexitat, els investigadors estan totalment desorientats. A un ritme trepidant, en només una setmana les peces comencen a encaixar. Els cotxes no són sinó un entrenament. Alguna cosa molt grossa està a punt d’esclatar a la ciutat i les conseqüències poden ser terribles.

Autoria: Joan Canela, Jordi Colonques
Núm. col·lecció: 279
Pàgines: 200
ISBN: 9788490267608
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Joan Canela

Joan Canela (Barcelona, 1974) és periodista. Va estudiar Història però ha treballat com a corresponsali ha col·laborat amb diferents mitjans escrits i digitals, com El Periódico, El Mundo, Berria, Gara, Público, Ara, El Temps i Il Manifesto. Va ser ser coordinador de la secció internacional del setmanari Directa i editor de l’Observatori Crític de Mitjans, Mèdia.cat. És periodista al diari Jornada. Amb Napalm, escrita juntament amb Jordi Colonques, va ser finalista del Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira i va guanyar el Premi València Negra.

Jordi Colonques

Jordi Colonques (Vila-real, 1976) és escriptor i il·lustrador. És autor de diferents obres tant per al públic infantil i juvenil com per a adults. Amb Napalm, escrita juntament amb Joan Canela, va ser finalista del Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira i va guanyar el Premi València Negra.