Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Júlia

En plena revolució del petroli, Júlia es deixa la pell als telers alcoians. Lluny de conformar-se amb la vida d’obrera que li ha tocat en sort, aprofita la primera ocasió que se li presenta per canviar d’esta-tus i esdevenir una senyora. No obstant això, el seu passat la persegueix: un pare a qui adorava, mort a la presó d’Alacant, i una mare a qui titllen de bruixa no són les millors cartes de presentació per acarar la nova vida. Júlia, però, és impertorbable i no deixarà que res ni ningú acaben amb el seu somni.

Quan Joan Fuster reptà els escriptors alcoians a escriure una novel·la sobre la revolució del petroli, Isabel-Clara Simó va recollir el guant. El resultat és Júlia, que ha esdevingut un clàssic indiscutible de la literatura catalana contemporània. Ara, en l’avinentesa dels vint anys de la primera edició, i havent estat llegida tot aquest temps, l’autora ha reescrit l’obra per superar les vacil·lacions lingüístiques i d’estil de l’anterior versió. Una excel-lent ocasió per rellegir una novel·la imprescindible.

Autor/a: Isabel-Clara Simó
Núm. col·lecció: 99
Pàgines: 304
ISBN: 9788476607947
Format: 15 × 23,5 cm
Coberta: Josep Miquel Martínez

Alertes

Vull rebre informació sobre:

Isabel-Clara Simó

Isabel-Clara Simó (Alcoi, 1943), doctora en filologia romànica, ha exercit l’ensenyament a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona i el periodisme. Al llarg d’una carrera literària intensa i sòlida, ha obtingut èxits tan contundents de crítica i públic com: És quan miro que hi veig clar, Premi Víctor Català 1978; Ídols, Premi de la Crítica del País Valencià 1986; Històries perverses, Premi Crítica Serra d’Or 1993, o La salvatge, Premi Sant Jordi 1993. En Edicions Bromera ha publicat també el seu clàssic Júlia; La innocent, Premi València de Literatura 1995; Dones; Raquel; Joel; Dora diu que no; l’obra de teatre Còmplices, i El meu germà Pol, Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira 2007.