Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'any del diluvi

Any vint-i-cinc de la nova era. L’equilibri mediambiental està en risc i els avenços científics han alterat les espècies de manera extravagant: conills fosforescents, lleons barreja de xai, porcs amb teixit cerebral humà... El desastre natural que posarà fi a la Terra tal com es coneix, el diluvi que els Jardiners de Déu ­­–una secta que uneix ciència i religió– han profetitzat, s’acompleix. Dues amigues han sobreviscut: Ren i Toby. Però cap de les dues no sap que l’altra és viva, i ja no poden estar-se més temps recloses en els espais que els han salvat la vida fins al moment. No estan soles, però... Com es pot distingir qui és amic i qui enemic en un món en què la lleialtat no té valor?

Sorprenent i agosarada, amb girs tendres, violents i reflexius, i un humor pertorbador, L’any del diluvi és l’obra més brillant i enginyosa de Margaret Atwood, Premi Príncep d’Astúries de les Lletres.

Autor/a: Margaret Atwood
Núm. col·lecció: 183
Pàgines: 440
ISBN: 9788498247046
Format: 15×23,5 cm
Traductor: Marta Pera Cucurell
Coberta: Carles Barrios

Margaret Atwood

Margaret Atwood (Ottawa, 1939) és l’autora canadenca més eminent, amb una producció literària que supera els quaranta llibres de ficció, poesia i assajos crítics, publicats en quasi una quarantena de països. Ha rebut premis com el Man Booker, guardó al qual ha sigut candidata en dues ocasions més, i el Príncep d’Astúries de les Lletres. És especialment reconeguda per la seua capacitat per a crear personatges femenins amb una forta personalitat, sovint enigmàtics, i la seua excel·lència a l’hora de narrar històries amb finals oberts, al mateix temps que dissecciona l’estil de vida contemporani. L’any del diluvi és la primera obra de l’autora que s’incorpora a la col·lecció «L’Eclèctica».
Atwood és coneguda també pel seu fort compromís amb el feminisme i pel seu activisme social. De fet, el conjunt de l’obra d’aquesta autora beu dels seus plantejaments respecte a temes com la protecció del medi ambient, les desigualtats en el món o el paper de la dona en la societat actual. El seu treball destaca pel tractament acurat i precís del llenguatge, que dota les seues paraules d’un sentit inexorable i evocador.Notice: Undefined offset: 1591 in /var/www/vhosts/bromera.com/httpdocs/cache/smarty/compile/26/6a/90/266a90fff8bee840aa6d1299e537434c2eeb5e51.file.info_autor.tpl.php on line 63