Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Taràntula

Richard Lafargue és un respectable cirurgià plàstic que domina a la perfecció l’art del bisturí. Dues dones ocupen la seva vida, Viviane i Ève. La primera és la seva filla, que pateix en silenci en un manicomi del qual no sortirà mai. L’Ève, en canvi, és una jove atractiva i sensual que viu a casa del doctor Lafargue. Ningú no es pot imaginar, però, les tortures i els càstigs amb què el respectable doctor Lafargue maltracta l’Ève amb la intenció de venjar un episodi del passat. Un triangle d’amor i odi al qual s’afegeix Alex, un delinqüent que pretén que en Lafargue li ­canviï radicalment l’aspecte.

 Amb la figura principal d’un metge dedicat a transformar cossos aliens, Thierry Jonquet teixeix una obra sinistra i absorbent que captura el lector fins a convertir-lo en un espectador més de totes les relacions turmentoses i malaltisses que aboquen els protagonistes a un destí fatal.

 


Vols ser el primer en llegir Taràntula en exclusiva en català?

Ressenya L’illa

Web oficial de la pel·lícula: http://www.lapielquehabito.com/

Tràiler de la pel·lícula

 

Autor/a: Thierry Jonquet
Núm. col·lecció: 201
Pàgines: 160
ISBN: 9788498248951
Format: 15×23,5 cm
Traductor: Laura Pla
Coberta: Carles Barrios

Thierry Jonquet

Thierry Jonquet (París, 1954-2009) és un dels principals autors francesos de novel·la negra. Ha publicat més de 20 novel·les, i la seva obra més coneguda és Taràntula.[nbsp] Gran narrador satíric i crític social, la majoria de les seues obres s’alimenten d’arguments.


Notice: Undefined offset: 1542 in /var/www/vhosts/bromera.com/httpdocs/cache/smarty/compile/26/6a/90/266a90fff8bee840aa6d1299e537434c2eeb5e51.file.info_autor.tpl.php on line 63