Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

L'amant de Picasso

«Ell m’ha pintat, m’ha esculpit, m’ha dibuixat desenes de vegades…», escriu Fernande Olivier a Gertrude Stein l’any 1908 sobre Pablo Picasso. Olivier va ser una de les primeres parelles sentimentals del pintor, amb qui va compartir un període clau per a la història de l’art. Al seu costat, Olivier va viure l’efervescència cultural i vital d’aquell París on es produïa l’esclat de l’avantguarda. Amb ell, va viatjar a Horta de Sant Joan, on Picasso va descobrir un paisatge essencial per a la seva obra. I sense ell, anys a venir, la bella Fernande continuaria recordant el temps compartit.

Isabel-Clara Simó, gràcies a una prosa elaborada i brillant, ens acosta la figura de la gran amant del primer Picasso. I així, a més d’il·luminar la biografia del pintor, ens permet conèixer qui fou de debò aquella dona extraordinària coneguda com Fernande Olivier.

Autoria: Isabel-Clara Simó
Núm. col·lecció: 244
Pàgines: 200
ISBN: 9788490263129
Format: 15 x 23,2 cm
Coberta: Carles Barrios

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Isabel-Clara Simó

Isabel-Clara Simó (Alcoi, 1943 - Barcelona, 2020) ha sigut una de les escriptores valencianes amb una trajectòria literària més sòlida. Al llarg d'una carrera intensa i ferma, ha obtingut èxits tan contundents de crítica i públic com l'aclamada novel·la Júlia; l’obra pòstuma El teu gust; l'obra de teatre Còmplices; novel·les d'èxit com La innocent (Premi València), La vida sense ell, Raquel, Joel, Dora diu que no, El meu germà Pol (Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira), Un tros de cel i L'amant de Picasso, així com les col·leccions de relats Dones i Homes, que han gaudit d'una enorme acceptació per part dels lectors i les lectores.

Així mateix, ha obtingut diversos premis literaris de prestigi, com el Premi Víctor Català per És Quan miro que hi veig clar; el Premi de la Crítica del País Valencià per Ídols; el Premi de la Crítica Serra d'Or per Històries perverses, o el Premi Sant Jordi per La salvatge.