La primera onada

Després de la Gran Guerra, la Terra ha quedat assolada quasi per complet i la humanitat es veu abocada a posar en marxa un projecte d’evacuació del planeta, el Programa Èxode. Alice Dixie forma part d’aquesta primera onada de joves traslladats a una colònia lunar, on prepararan l’arribada de la resta de la població. Tanmateix, entre la nostàlgia pel món que deixa enrere i les emocions que li provoca la seua nova residència, començarà a fer-se preguntes: quin paper tenen realment els joves escollits per a participar en el Programa Èxode? 

Un relat sobre l’amistat, la lleialtat i la bondat humana que demostra que, a vegades, actuar amb valor i integritat no és l’alternativa més senzilla.





 

Productes associats

Autoria: Mariló Àlvarez Sanchis
Núm. col·lecció: 125
Pàgines: 176
ISBN: 9788490268551
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Mariló Àlvarez Sanchis

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Mariló Àlvarez Sanchis

Mariló Àlvarez Sanchis (València, 1987) és llicenciada en Periodisme per la Universitat de València, a més d’una gran aficionada a l’escriptura i la il·lustració. Dins de la narrativa, ha conreat la literatura juvenil, centrant-se en les històries de ciència ficció i terror. També ha publicat diversos relats i il·lustracions en diferents revistes, diaris i suplements culturals. A Bromera ha publicat el recull de relats A la ciutat no es veuen les estreles i les novel·les La primera onadaLa taxidermista d'emocions, aquesta última guardonada amb el Premi València Nova de Narrativa.