Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Llibre de les bèsties

Qui va ser Ramon Llull? Un visionari, un al·lucinat, un boig, un geni, un alquimista... Aquest extraordinari personatge va nàixer a Mallorca l'any 1232 o al principi de 1233. Arran d'una sèrie d'aparicions sobrenaturals de Jesús crucificat, decidí abandonar família i béns i emprendre una nova vida dedicada a la predicació i a la conversió d'infidels.

Va viatjar per tota la Mediterrània i per mitja Europa. Però aquesta activitat incessant no li impedí d'escriure més de 250 obres sobre una gran quantitat de temes: política, ciència, medicina, retòrica, lògica, filosofia, teologia, dret, etc.

El Llibre de les bèsties constitueix una sàtira sobre la lluita pel poder, una crítica de la societat del final del segle XIII representada al·legòricament pel món dels animals. La corrupció, els abusos de poder i les injustícies no hi falten. Unes constants temàtiques que encara són ben presents en els temps que ens ha tocat viure.

Autoria: Ramon Llull
Núm. col·lecció: 13
Edat: Batxillerat
Pàgines: 128
ISBN: 9788476601013
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Alejandro Kucharski
Coberta: Alejandro Kucharski

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Ramon Llull

Ramon Llull va ser un pensador audaç, un místic fervorós i un precursor en diversos camps del coneixement. No va crear la nostra llengua, però sí que la va recrear en formats que ell va inaugurar. L’originalitat del seu pensament i la qualitat de la seua literatura l’han convertit en pedra angular de literats, espirituals i heterodoxos. Les seues obres més conegudes són Llibre de les bèsties i Blanquerna.