Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Ser Joan Fuster. Antologia de textos fusterians

Ser Joan Fuster és una selecció de textos pensada per provocar la reflexió sobre temes molt variats, però sempre d'interés: la delinqüència actual, les modes i els costums de la joventut, la influència de la publicitat i els mitjans de comunicació, la justícia, la llibertat, l'ecologisme, la guerra i el pacifisme, entre d'altres.

Aquest és un llibre que aconsegueix que el lector s'ho passe bé gràcies a l'estil àgil, directe i, molt sovint, sarcàstic i polèmic, del seu autor a qui, no debades, se'l considera com una de les figures més importants de la nostra literatura i el més prolífic i original dels nostres assagistes.




Autoria: Joan Fuster
Núm. col·lecció: 14
Pàgines: 208
ISBN: 9788476601037
Format: 13 x 20,5 cm
Coberta: Manuel Boix

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Joan Fuster

Joan Fuster (Sueca, 1922-1992) fou assagista, historiador, crític literari i poeta. Intel·lectual autodidacta amb projecció històrica, es va comprometre amb el seu país i el seu temps. De la seua obra, prolífica i variada de temes, destaca l'assaig polític Nosaltres els valencians (premi Lletra d'Or), un revulsiu en la societat valenciana del moment. Va estudiar l'obra d'Ausiàs March, Sant Vicent Ferrer, Salvador Espriu i Josep Pla, entre altres. Va ser distingit amb guardons com el Premi d'Honor de les Lletres Catalanes i amb la Medalla d'Or de la Generalitat de Catalunya. A títol pòstum, el Consell de la Generalitat Valenciana li va concedir l'Alta Distinció al Mèrit Cultural. Va ser president de l'Associació d'Escriptors en Llengua Catalana.