Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Llibre dels fets

El rei Jaume I el Conqueridor va nàixer a Montpeller l’any 1208 i va morir a València el 1276. Tingué una vida plena de perills i vicissituds i, per què no dir-ho, també d’amors.

El Llibre dels fets, un text a mitjan camí entre les memòries i l’autobiografia, narra les gestes militars i polítiques que van donar origen al nostre poble, com també les petites anècdotes i les experiències més íntimes de la vida quotidiana del monarca. Una obra cabdal que va iniciar, juntament amb les aportacions d’un altre personatge extraordinari com fou Ramon Llull, la literatura feta en la nostra llengua.

Autoria: Jaume I
Núm. col·lecció: 54
Pàgines: 280
ISBN: 9788498243116
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Enric Solbes

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Jaume I

Jaume I (Montpeller, 1208 – València, 1276) fou sobirà de la Corona d'Aragó amb els títols de rei d'Aragó, rei de Mallorca, rei de València, comte de Barcelona, comte d'Urgell i senyor de Montpeller. Va començar a regnar a l'edat de deu anys assistit pel Consell Reial i va regnar durant 58 anys. La seua obra més coneguda és el Llibre dels fets, que narra les gestes militars i polítiques que van donar origen al nostre poble.