Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Els miserables

El progrés, la llei, la religió, la Revolució francesa, la presó, el crim, la desigualtat social, l’amor, la pobresa, la justícia... tot té cabuda en la més extensa i famosa obra de Víctor Hugo.

Abans de convertir-se en un dels musicals més famosos del món, Els miserables ja s’havia alçat com un dels grans clàssics de la literatura universal. Ambientada en el París convuls del segle XIX i protagonitzada per una galeria inoblidable de personatges (Jean Valjean, Cosette, l’inspector Javert, Fantina…), és una d’aquelles novel·les que podem considerar totals.

En aquesta adaptació, Teresa Broseta acosta al públic més jove una de les obres més conegudes de Victor Hugo (1802-1885). Els miserables els continuarà fascinant gràcies a la combinació èpica dels grans temes literaris: l’amor, la redempció, la venjança, la crítica social o el destí.

Una de les obres més grans escrites en el segle XIX.




Autoria: Victor Hugo
Núm. col·lecció: 253
Edat: Des de 11 fins a 14 anys
Pàgines: 124
ISBN: 9788413582719
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Elisa Ancori
Traducció: Teresa Broseta Fandos

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Victor Hugo

Victor Hugo (Besançon, 1802 - París, 1885) va ser un poeta, dramaturg i novel·lista romàntic, considerat com un dels més importants en llengua francesa. Va contribuir de manera notable a la renovació lírica i teatral de l'època. La seua implicació política li va suposar una condemna a l'exili durant vint anys. Els miserables i El geperut de Notre-Dame són algunes de les seues obres més conegudes.