Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

El meravellós viatge de Nils Holgersson

Un dels grans clàssics de la literatura infantil de tots els temps, escrit per una dona i adaptat a un valencià tradicional pròxim i popular.

Nils Holgersson és un xiquet d’uns deu anys, desmanotat i una miqueta entremaliat. Un dia, víctima d’un encanteri, es fa menut menut i aprén a parlar amb els animals. En companyia d’un grup d’ànecs salvatges, començarà un viatge emocionant per a desfer-se de l’embruix. En el trajecte, descobrirà històries fantàstiques, admirarà els paisatges del seu país i, al remat, es convertirà en una persona nova.

El meravellós viatge de Nils Holgersson, escrit per l’autora sueca Selma Lagerlöf (1858-1940), és un dels grans clàssics de la literatura infantil. Lluís M. Segrelles l’ha adaptat per al públic valencià amb un vocabulari i un estil pròxim i popular.

Un meravellós viatge ple d’aventures, experiències i costums.




Autoria: Selma Lagerlöf
Núm. col·lecció: 254
Edat: Des de 8 fins a 12 anys
Pàgines: 120
ISBN: 9788413582733
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Il·lustració: Zuzanna Celej
Traducció: Lluís Miquel Segrelles i Martínez

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Selma Lagerlöf

Selma Lagerlöf (Suècia, 1858-1940) va ser una escriptora sueca guardonada amb el Premi Nobel de Literatura l'any 1909, la primera dona guardonada en aquesta categoria. Va ser també autora de peces de teatre i de literatura infantil com La saga de Gösta Berling, El conte d'una mansió o Un conte sobre un conte i altres contes.