Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Més dones valencianes que han fet història

Un viatge fascinant per la història escrita per dones que, fins ara, han estat oblidades, des de criminòlogues i escaladores fins a pilotaires o dolçaineres 

Valentes. Extraordinàries. Brillants. Pioneres. Ambicioses. Influents. Talentoses. Referents. Així són les protagonistes de Més dones valencianes que han fet història, una nova selecció de lluitadores que han trencat sostres de vidre i han deixat un llegat excepcional en la societat valenciana. Cada pàgina d’aquest llibre pretén despertar la curiositat per continuar indagant la vida i l’obra d’aquestes autèntiques lluitadores.


Compra la bossa de les dones valencianes




Esta obra ha recibido una ayuda a la edición del Ministerio de Cultura y Deporte.
logo-ministerioDGLFL.jpg

Autoria: Maria Viu, Sandra Capsir
Núm. col·lecció: 33
Pàgines: 72
ISBN: 9788413580678
Format: 17 x 24 cm
Il·lustració: Tres Voltes Rebel; Eli M. Rufat; Raquel Carrero; Naranjalidad
Coberta: Pere Fuster

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Maria Viu

Maria Viu (Burjassot) és llicenciada en Filologia Catalana. Ha fet classes de llengua en diversos centres educatius i ha sigut docent dels programes de Formació lingüisticotècnica per al professorat no universitari. També ha col·laborat com a ponent en algunes edicions del Diploma d’Especialització en Educació Lectora i Literària en el segle XXI de la Facultat de Magisteri de la Universitat de València. Pel que fa a l’àmbit editorial, ha treballat en diferents editorials valencianes fent tasques com corregir textos, elaborar material didàctic adreçat diversos nivells educatius o redactar articles de divulgació relacionats amb la didàctica de la llengua i la literatura, i ha dirigit el Departament didàctic de Bromera. És coautora, entre altres, dels dos volums del projecte Dones valencianes que han fet història, juntament amb Sandra Capsir.

Sandra Capsir

Sandra Capsir (Castelló de la Ribera) és periodista de formació i ha treballat tant a la ràdio (com a redactora, locutora i productora) com a la televisió (tasques de producció) i a diversos mitjans escrits. A més a més, és músic de formació en l’especialitat de clarinet, on la seua experiència professional s’ha basat en la docència, impartint classes a escoles de música i també a instituts de secundària. Dirigeix el gabinet de Comunicació del Grup Bromera. Dones valencianes que han fet història, escrit juntament amb Maria Viu, és el seu primer llibre.