Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Entrega d'originals


Per a enviar originals a Edicions Bromera, per favor, feu servir aquest formulari. Com a conseqüència de la gran quantitat d’originals que ens arriben, no podrem publicar cap proposta abans del 2021. Per tant, cal que valoreu els terminis d’espera abans d’enviar l’obra. A més a més, tingueu present que no podrem contestar abans de cinc mesos des de la recepció de l’original. Si no heu rebut cap notícia per part de l’editorial després de sis mesos, la proposta s’entendrà desestimada automàticament i els arxius amb els originals seran eliminats.

Recordeu que hi ha la possibilitat de presentar l’obra a algun dels premis que publica anualment Edicions Bromera. Les obres guanyadores sí que es publiquen dins de les dates previstes en les convocatòries respectives, cosa que acurta notablement els terminis d’edició. Podeu consultar les convocatòries vigents en aquesta pàgina web i en les xarxes socials de l’editorial.

Per mitjà d’aquest formulari es poden presentar manuscrits, àlbums il·lustrats, portafolis d’il·lustració i altres projectes, com ara suggeriments de traduccions. En tots els casos, cal que la proposta estiga raonada i s’adeqüe a les característiques del catàleg de l’editorial (llengua, col·leccions, format, edats, etc.).

Moltes gràcies per confiar en nosaltres.

Breu presentació de l’obra i de la persona que l’escriu

He llegit i accepte la política de privacitat

Informació bàsica sobre protecció de dades:

Responsable » Edicions Bromera S.L.
Finalitat » Entrega d'originals per ser avaluats. 
Legitimació » En acceptar política de privacitat i fer clic a enviar, l'usuari consenteix l'enviament.
Destinataris » Les dades recopilades no són cedides a tercers.
Drets » L'usuari té dret a accedir, rectificar, limitar, suprimir i/o oposar-se a la portabilitat les seues dades