Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Spot

Qui no ha utilitzat mai el lema d’un espot publicitari enmig d’una conversa? Qui no s’ha descobert alguna vegada a ell mateix taral·lejant la tonada d’un anunci de ràdio o televisió? Spot, de Carles Alberola i Roberto García, analitza, amb el seu humor característic, i a partir de situacions quotidianes, fins a quin punt la publicitat ha penetrat en les nostres vides, i com, sovint, la gent es comporta com si visquera dins d’un espot inacabable. Una obra que segueix la fórmula del seu gran èxit: Besos.

Autoria: Carles Alberola, Roberto García
Núm. col·lecció: 29
Pàgines: 152
ISBN: 9788476607794
Format: 13 x 20,5 cm
Enquadernació: Rústica
Coberta: Enric Solbes
Introducció: Pasqual Alapont

Enviament gratuït a partir de 15 euros a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Carles Alberola

Carles Alberola (València, 1964) és actor, dramaturg i director teatral. Des del 1994, comparteix amb Toni Benavent la direcció artística de la companyia Albena Teatre. Ha escrit prop d’una vintena d’obres teatrals, reconegudes amb guardons com el Premi de les Arts Escèniques de la Generalitat Valenciana, el Premi Max al Millor Autor Teatral o el Premi de Teatre Palanca i Roca, entre molts altres. Dels seus textos publicats i estrenats destaquen títols com Mandíbula afilada, L'aneguet lleig, Joan, el Cendrós (amb Roberto García), Besos, Spot, M'esperaràs? o Tic Tac (amb Pasqual Alapont i Rodolf Sirera).

Roberto García

Roberto García (València, 1968) és un dramaturg amb una carrera fecunda i meteòrica. Ha treballat de guionista en diversos programes de televisió, com Autoindefinits, i ha publicat Combustió, Cyrano de Cybergerac i, juntament amb Carles Alberola, Besos, Spot i Joan, el Cendrós. Amb Entretindre i no tindre ha guanyat el Premi de Teatre Ciutat d’Alcoi.