Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

New York, Nabokov and Bicicletes

PREMI ALFONS EL MAGNÀNIM VALÈNCIA DE POESIA

 

New York és com el primer amor:

és el que més s’estima

quan encara no has aprés a estimar bé.

 

 

Les altres ciutats,

 

com els amors que vénen després,

no s’estimen tant, però s’estimen millor.

 

 

Autoria: Àngels Gregori
Núm. col·lecció: 89
Pàgines: 64
ISBN: 9788498248463
Format: 15 x 23,5 cm
Coberta: Fotografia de Carmen Calvo

Enviament gratuït.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Àngels Gregori

Àngels Gregori (Oliva, 1985) és poetessa. Amb Bambolines va guanyar el Premi Amadeu Oller per a joves inèdits l'any 2003 i l'any 2007 el Premi Ausiàs March Poesia de Gandia amb Llibre de les brandàlies. Ha estat inclosa en diverses antologies i la seua obra està traduïda a diversos idiomes, com l'italià, el castellà, el francés, el croat i l'asturià.

És llicenciada en Teoria de la Literatura i Literatura Comparada per la Universitat de Barcelona i actualment cursa un Màster de Gestió Cultural. Col·labora en alguns mitjans de comunicació, participa activament en activitats literàries i dirigeix, des de la seua creació, del Festival de Poesia d'Oliva (www.poefesta.com).

De l'obra New York, Nabokkov [&] Bicicletes, guardonada amb el Premi València Poesia 2010, Artur Ahuir, portaveu del jurat, ha dit: «és un llibre fresc, escrit des de la quotidianitat més immediata però amb sortides a temes més amplis, molt vital, que manté la sensualitat al llarg de tota l'obra» i ha assenyalat, al mateix temps, «la forta consciència literària de l'autora i la seua clara vocació d'escriptora que uneix literatura i vida des d'una veu molt sòlida per tal de tractar paradoxes de la vida més actual i moderna».