Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Una carta

III Premi Algar de Contes Infantils

Un dia, el vent va trobar una carta perduda. La pluja havia esborrat les lletres del sobre i no es podia saber per a qui era ni qui l’havia escrita. Però la carta deia unes paraules precioses: “T’estime”. Per això, el vent la va envolar amunt amunt i la va espentar fort, molt fort. La carta trobaria el seu destí i faria que algú se sentira estimat. Però poc es podia imaginar el vent que la carta cauria damunt del cap del Sr. Gat, sempre malhumorat i tancat a casa. Sempre? Potser la força de les paraules podia canviar la seua vida…

Una història sobre una cadena de favors plena d’humor i sorpreses.

Un àlbum sobre la confiança cap a les persones que ens envolten, un cant a favor de l’estima entre la gent.

«Per a mi, que la meua obra haja resultat guanyadora de el Premi Algar de Contes Infantils significa un reconeixement, i per tant, una satisfacció i una recompensa per una faena que m’il·lusiona i fins i tot m’absorbeix. Qui em coneix de prop sap que visc abduïda per la literatura infantil... A més, rebre la gran notícia va ser, literalment, un regal, ja que era, precisament, el dia del meu aniversari!», Irene Verdú, autora.

XXXI Premi Samaruc 2023
Jurat: Belen Perelló Baixauli, Àngels Aznar Márquez i Marta Orts Devis com a bibliotecàries, Vicent Flor i Moreno com a escriptor i Eva Alepuz Prats com a mestra. 

Autoria: Irene Verdú
Núm. col·lecció: 73
Edat: Des de 3 fins a 7 anys
Pàgines: 34
ISBN: 9788413582610
Format: 22 x 29,5
Enquadernació: Tapa dura

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Irene Verdú

Irene Verdú (Oliva, 1973) és llicenciada en Filosofia i diplomada en Magisteri per la Universitat de València. Treballa al Servei de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva. Com a escriptora, ha publicat llibres per al públic infantil, com Ara va… d’animals, Tafaner i la lluna o Aventura pirata a la biblioteca. L’any 2016 va guanyar el IX Premio de Poesía para Niños El Príncipe Preguntón de la Diputació de Granada amb l’obra Un caso para el detective Saltaflores.