Bromera utilitza 'cookies' per millorar l'experiència de navegació. Si segueixes navegant entenem que ho acceptes.

Pastorets i pastoretes. Cançons valencianes de Nadal

El Nadal és temps d’alegria i de festa, de reunir-se amb la família i de donar gràcies per estar junts un any més. Però, si hi ha una cosa que no pot faltar en cap festa, és la música. Per això, aquest llibre-CD presenta catorze cançons populars de les nostres comarques versionades pel grup de música Urbàlia Rurana.

Clàssics com Pastorets i pastoretes, Esta nit farà lluneta, Done’m asguilando o L’olla de Nadal, i altres temes inèdits, perfectes per a cantar en família!

Inclou un CD amb cançons!


 

Autoria: Urbàlia Rurana
Núm. col·lecció: 55
Pàgines: 32
ISBN: 9788490263914
Format: 21,5 x 29 cm

Enviament gratuït a tota la península.
Temps estimat de lliurament: dos dies laborables.

Consulta ací la política de compra

Urbàlia Rurana

Urbàlia Rurana és un grup de música popular valenciana i fundat en 1989 per membres del desaparegut grup Cànem. La seua música s'ha caracteritzat per la reelaboració de cants i danses tradicionals per al seu repertori de concert i la recuperació del ball folk en les seues actuacions festives.

Des dels seus inicis ha estat vinculat al festival Tradicionàrius, que ha servit de plataforma promocional dels grups de música folk del País Valencià, Catalunya i Balears. Més enllà d'aquests territoris, Urbàlia Rurana ha tingut repercussió en la resta d'Espanya i a l'exterior, especialment al nord d'Itàlia, on tenen editat un treball discogràfic en companyia del músic piemontés Maurizio Martinotti.